-->


Isnin, 19 Disember 2016

Contest #LastGift by Sofieadie


http://www.sofieadie.com/2016/12/contest-lastgift-by-sofieadie.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Jemput join kawan-kawan semua.

Goodluck semua :)
Read More

Ahad, 18 Disember 2016

New Year Giveaway by MF


Tidak lama lagi sudah hendak masuk tahun 2017.
Mya nak launch New Year Giveaway yang akan bermula hari ini,
14 Disember 2016 - 11 Januari 2017.


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah:

Grand Top Referral : RM100

Weekly Top Referral : RM20
(21hb, 28hb, 4hb)

Planner x 2 winners
Topup RM10 x 2 winners
Pouch x 2 winners

*hadiah akan diupdate dari masa ke semasa*
Read More

Giveaway 12-12 by SharkBurn Malaysia

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


(klik banner kalau nak join)

Giveaway ini dibawakan oleh @Sharkburnmy dengan kerjasama Mohd Noor Shawal's Blog

Tamat: 13 January 2017


Maklumat Produk SharkBurn Malaysia

Pss: Moga ada rezeki saya kat sini. kalau dapat nak bagi kat cik suami. Badan dia makin berisi sekarang ni. Polis mana lah boleh berisi sangat kan? dah tak hensem bila pakai uniform, stamina pun makin kurang..oppss..hehe :)


Read More

Giveaway by Pulsera MY


http://syafiqahatta.blogspot.my/2016/12/giveaway-by-pulsera-my.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA 

TARIKH: 12 DISEMBER 2016 - 16 JANUARI 2017

Jom kawan-kawan kita meriahkan GA ni. Hadiah dia bracelet yang sangat cantik.Ini kalau saya menang kan,nak minta customade letak nama anak si Zulaikha tu..hehe


Goodluck untuk yang join :)

 
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com