-->


Jumaat, 31 Mac 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Happy friday uolls! Bestlah tu esok dah weekend. Bagi yang ada anak-anak tu mesti dah berhutang janji nak bawa anak pergi jenjalan ataupun masak makanan kesukaan diorang kan?

Pss meh sini nak bisik sikit.. Korang tau tak Lazada ada buat Lazada Big Baby Fair? Lazada Big Baby Fair bermula dari 29 Mac hingga 2 April 2017 (11.59 pm). Ya Allah, item yang dijual di Lazada tersangat murah tauu..ada yang bermula dari harga RM1. Diskaun sehingga 85%. Sempat lagi ni shopping barang keperluan anak-anak, Takde anak, boleh je beli hadiahkan something special kat anak kawan, anak sedara atau anak jiran. Jangan anak kucing sudahh..hee :) Gurau je lah.

http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/

Kakyong memang dah biasa sangat shopping dengan Lazada ni. Sampai habis suami, adik ipar, kakak ipar semua terjebak dengan Lazada. Asal buka website Lazada je, mesti terklik pastu terbeli. Weh, korang pandai betul goda we olls ye :)

Baru-baru ni Lazada sambut ulang tahun ke 5, kakyong sempat shopping beberapa item. I tersangaatt jelesss kat bloggers yang dapat hadiah Lazada Surprise Box bernilai RM400 tu.. Sob sob sob. Apa-apa pun kak yong still support Lazada tauu. Happy 5th Anniversary Lazada.

Ok, jom jawab beberapa soalan dari Lazada. 

1. Apakah lampin pakai buang kegemaran anda.




http://www.lazada.com.my/petpet-mega-pack-l-64s-3-packs-1994515.html?ff=1&rb=3290 
PETPET MEGA PACK L64S

Kakyong dan suami memang selalu shopping diapers Petpet dengan Lazada. Alasannya lebih murah dari beli kat mall. Lagipun senang, Lazada terus hantar depan rumah. Tak payah nak penat berangkut. Kitorang selalu beli dalam kuantiti yang banyak. Kak yong ada 2 anak. Seorang umur 2 tahun 6 bulan, sorang lagi baru 2 bulan. Biasanya kak yong beli saiz L untuk kakak Zulaikha dan saiz S untuk si adik, Firas. Pengalaman selama hampir 3 tahun guna jenama Petpet ini ialah tak mudah bocor dan cepat serap air. 


2. Apakah susu formula kanak-kanak pilihan anda


http://www.lazada.com.my/dumex-dugro-3-1-3-years-900g-2103105.html?ff=1 
DUMEX DUGRO 3 FOR 1-3 YEAR (900G) 

Susu kesukaan Zulaikha tentulah Dumex Dugro. Sebelum ini, dah cuba bagi dia minum susu jenama lain tapi dia 'refuse'. Mungkin tak kena dengan selera dia kot. Firas masih menyusu badan. Dumex Dugro ini berharga RM22.90, diskaun 16% dari harga asal tau. Murah kan? 


3.Pilih satu produk dari Lazada Malaysia yang anda inginkan untuk anak anda
http://www.lazada.com.my/bellelli-leonardo-car-seat-red-14526773.html?ff=1 
BELLELLI LEONARDO CAR SEAT 

Zulaikha dah ada car seat. Sekarang turn Firas pula. Kak yong teringin nak hadiahkan car seat dari Bellelli Leonardo ni kat Firas. Cantik warna merahnya. Biar warna sama macam car seat kakaknya.  Harganya RM1425.60 selepas diskaun 10%. Car seat ini penting bila kita nak berjalan jauh dengan kereta. Kita perlu titikberatkan hal keselamatan anak-anak.

Antara ciri-ciri car seat ini ialah boleh:
  • menampung berat kanak-kanak dari 0-18kg
  • Kerusi ini ada sistem praktikal dengan tali pinggang yang boleh dilaraskan dengan 5 points pelarasan ketinggian
  • Posisi boleh diubahsuai sama ada untuk duduk mahupun baring
  • Cover kerusi ni mudah dikeluarkan dan dibasuh


Apa pula barang baby yang korang nak sangat beli kat Lazada? Klik Lazada Big Fair Baby Contest untuk menjawab soalan-soalan di atas tu. 



Read More

Jumaat, 17 Mac 2017

Giveaway: Link With Me


http://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN GA

Jom kawan-kawan semua kita meriahkan GA ini dan sokong sesama blogger :)
TARIKH TAMAT: 26 MAC 2017
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com