-->


Rabu, 31 Oktober 2018

Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed



http://mazuriah.blogspot.com/2018/10/birthday-giveaway.html 
KLIK BANNER UNTUK JOIN 

Salam perkenalan untuk blogger Mazuriah. Saya follower blog sis yang ke 124.

Saya jumpa blog sis hasil blogwalking blog kawan-kawan yang lain. 
Banyaknya tempat dan negara yang sis dah lawati. Bestnya sebab boleh kaut pelbagai pengalaman. Moga ada rezeki saya melawat ke luar negara satu hari nanti. Setakat ni jalan-jalan dalam Malaysia jelah. hehe
Read More

Khamis, 25 Oktober 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

https://2.bp.blogspot.com/-DFB1w9kfBzs/W7lmY-mJGSI/AAAAAAAALxE/uYKZqfu7ni4stcq_xHV8q3XCbQluypVewCLcBGAs/s1600/BeFunky%2BDesign1.png

Dah berhabuk blog kakyong ni. Setahun lebih dah tak update apa-apa. Biasalah kekangan masa. Sibuk kerja, sibuk dengan keluarga dan sibuk dengan bisnes.

Kakyong nak panaskan diri dengan join giveaway anjuran blogger sha ni. Blogger dari Kedah. Kakyong pun asal Kedah juga cuma sekarang menetap di KL.

Bagi kakyong, blog sha ni dah kemas dan senang nak baca. Background blog warna putih, font yang dipilih pun sesuai. Takda la sakit mata ni nak baca. By the way, kakyong dah jadi follower blog sha yang ke 907. Selamat berkenalan ye Sha :)
Read More
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Farhain Azmi Designed by azhafizah.com